Tietoa tästä blogista

Tässä blogissa käsitellään uskonasioita. Blogia pitää uskovainen, vanhoillislestadiolainen yksityishenkilö. Blogi on suunnattu lähinnä ei-vanhoillislestadiolaisille, eli niille ihmisille, jotka eivät ole tässä uskossa. Toivon että tämän sivun kautta Jumala voisi kutsua epäuskoisia ihmisiä uskomaan.

Blogissa on linkkejä SRK:n sivuille, seurapuheisiin ja lehtiin. Välillä blogin teksti voi olla otettu esim. Päivämiehestä tai seurapuheesta. Se ilmoitetaan erikseen. Blogi ei ole missään virallisessa yhteydessä SRK:hon. Blogissa on tekstejä jotka on kirjoittanut pelkästään blogisti, ja sitä ei erikseen mainita.

Blogisti ei ole pappi eikä puhuja, ja olen ollut vasta vähän aikaa uskomassa. En voi taata sitä, että kerron kaikista asioista samalla tavalla kuin uskovaisten seuroissa opetetaan. En voi myöskään taata sitä, että kaikista asioista opetettaisiin seuroissa samalla tavalla kuin tässä blogissa. Jos ratkaisevia eroja on, niin se on suuri harmi, sillä silloin minä kirjoitan toisin kuin tahtoisin. Jos niin käy, niin veljet ja sisaret ottakaa yhteyttä: uskomassa@luukku.com. Pyrin kuitenkin kirjoittamaan uskoni pohjalta.

Tein tämän blogin siksi, että jokainen uskovainen on tavallaan pappi, kuten uskovaiset ymmärtävät. Tahdon olla kutsumassa ihmisiä Jumalan valtakuntaan, että hekin saisivat saman rauhan sydämelle minkä minä olen saanut. Toivon että näillä sivuilla esitetyt Raamatun pätkät yms. saisivat herätellä epäuskoista ihmistä näkemään oman tilansa ja sen että hän epäuskoisena on matkalla kohti kadotusta. Toivon että he saisivat synnintunnon ja hädän synnistä, ja menisivät esimerkiksi seuroihin uskomaan kaikki syntinsä anteeksi.