tiistai 23. marraskuuta 2010

Siionin kevät 7/2010, Anteeksiantamuksen valtakunta

Hartaus: Anteeksiantamuksen valtakuntaAnteeksi on pieni sana. Sen lausuminen ei kuitenkaan ole aina helppoa. On monesti vaikea nöyrtyä pyytämään ja antamaan anteeksi. Jeesus opetti, että jos joku pyytää anteeksi, niin katuvalle pitää aina antaa anteeksi, vaikka hän pyytäisi anteeksi useamman kerran päivässä. Jumalan valtakunta on anteeksiantamuksen valtakunta.

Olimme suviseuroissaa Liperissä. Siellä kuulimme Jumalan sanaa. Seurapuheissa oli esillä evankeliumi, syntien anteeksiantamus. Meille saarnattiin synnit ja rikkomukset anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä.

Syntien anteeksiantamus on Jumalan lahja meille. Jeesus kuoli ja vuodatti verensä meidän syntiemme sovitukseksi Golgatalla. Jumalan lapset saarnaavat syntejä anteeksi, koska Jeesus käski tehdä niin. Apostolit, kuten Pietari, Paavali ja Johannes, saarnasivat evankeliumia alkuseurakunnan aikaan. He olivat Jumalan lähettiläitä.

Mekin saamme turvautua tähän anteeksiantamuksen. Kun uskomme synnit anteeksi, silloin on rauha Jumalan kanssa. Jumalan lapsen on turvallista kerran kuolla, sillä pääsemme taivaaseen.

1 kommentti:

  1. Mill-turning centers mix the functionalities of CNC lathes and CNC milling machines. The workpiece could also be} rotated at excessive speeds on a spindle or precisely positioned for milling operations. Next, the CNC machine operator must arrange both the machine and the target materials according to the specs required by the CNC program. The operator will certain that|be sure that} the proper chopping or drilling instruments are correctly put in and are matched with the suitable bits or finish mills. The operator must also arrange Cropped Puffer Jackets the workpiece, typically either in a stationary clamp or attached on to the CNC machine.

    VastaaPoista