tiistai 23. marraskuuta 2010

Siionin kevät 7/2010, Anteeksiantamuksen valtakunta

Hartaus: Anteeksiantamuksen valtakuntaAnteeksi on pieni sana. Sen lausuminen ei kuitenkaan ole aina helppoa. On monesti vaikea nöyrtyä pyytämään ja antamaan anteeksi. Jeesus opetti, että jos joku pyytää anteeksi, niin katuvalle pitää aina antaa anteeksi, vaikka hän pyytäisi anteeksi useamman kerran päivässä. Jumalan valtakunta on anteeksiantamuksen valtakunta.

Olimme suviseuroissaa Liperissä. Siellä kuulimme Jumalan sanaa. Seurapuheissa oli esillä evankeliumi, syntien anteeksiantamus. Meille saarnattiin synnit ja rikkomukset anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä.

Syntien anteeksiantamus on Jumalan lahja meille. Jeesus kuoli ja vuodatti verensä meidän syntiemme sovitukseksi Golgatalla. Jumalan lapset saarnaavat syntejä anteeksi, koska Jeesus käski tehdä niin. Apostolit, kuten Pietari, Paavali ja Johannes, saarnasivat evankeliumia alkuseurakunnan aikaan. He olivat Jumalan lähettiläitä.

Mekin saamme turvautua tähän anteeksiantamuksen. Kun uskomme synnit anteeksi, silloin on rauha Jumalan kanssa. Jumalan lapsen on turvallista kerran kuolla, sillä pääsemme taivaaseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti